7 Mayıs 2008 Çarşamba

Şişli'de 80'lik nineye kumar baskını


Şişli'de Adanademirspor Taraftarları Derneği'nin bulunduğu daireye baskın düzenleyen polis ekipleri, kumar oynadıkları tespit edilen 10 kişiyi gözaltına aldı. Kumar oynadığı tespit edilen 80 yaşındaki yaşlı kadın, merdivenlerden inemeyince polis memurları elinden tutarak polis arabasına kadar eşlik ettiler.

Halaskargazi Caddesi Zafer Sokak üzerindeki 11 numaralı apartmandaki Adanademirspor Taraftarları Derneği'nin bulunduğu daireye saat 20.00'da müşteri kılığında giren polis ekipleri, içeride bilgisayar üzerinden kumar oynandığını tespit etti.

Bu sırada, dışarıda bulunan Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri de daireye baskın düzenledi. Yapılan baskında, dernek başkanı O.Ş.'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kadından 80 yaşındaki bir kadın, merdivenlerden inmekte güçlük çekince polis memurlarından yardım istedi.

Bunun üzerine polis memurları, yaşlı kadını ekip otosuna kadar elinden tutarak, götürdü. Baskın sırasında dokunmatik ekranlı kumar oynanan 7 bilgisayara da el konuldu.

Gözaltına alınan 10 kişi haklarında işlem yapılmak üzere, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliğine götürüldü.

YORUM: Bu haberi mutlaka buraya koymalıydım. :)

Kaynak: milliyet


Hiç yorum yok: