16 Mayıs 2008 Cuma

Aradığı penisi sonunda buldu...


İzlanda Penis Müzesi'nin kurucusu ve sahibi Sigurdur Hjartarson uzunca bir süredir müzesinde sergilemek için insan penisi arıyordu. Şansı varmış ki, dört kişi öldükten sonra penisini sergilenmesi için söz verdi.
Hjartarson'ın müzesi tüm dünyadan ziyaretçi çekiyor. 1974 yılında ilk olarak boğa penisi koleksiyon oluşturmaya başlayan Hjartarson'un müzesinde bugün doksan ayrı hayvan türünden 261 çeşit penis bulunuyor.

Koleksiyonundaki en ilginç parçalardan biri, 70 kilo ağırlığında ve 1.7 metre uzunluğundaki ispermeçet balinası penisi olmakla beraber diğeri de sadece büyüteç yardımıyla görebileceğiniz 2 mm boyutundaki hamster penisi kemiği.

Müzede bulunmayan tek tür 'homo-sapiens' yani insan ırkına ait penisti. Fakat artık bu sorun da çözüldü. Bir Alman, Amerikalı, İzlandalı ve bir İngiliz cinsel organını öldükten sonra müzeye bağışlayacağına söz verdi.

Hjartarson'ın verdiği bilgiye göre, 93 yaşındaki İzlandalı bağışçı gençliğinde çok zampara olduğu için, cinsel organını müzeye bağışladığını, bunun da ona ebedi bir şöhret getireceğini düşündüğü için bağışta bulunduğunu söyledi.

"Müzeyi her yıl daha çok artan bir kitle ziyaret ediyor. Geçen yaz ziyaretçi sayısı 6 bini buldu. Ziyaretçilerin yüzde 60'ı da kadınlar" diyor Hjartarson.


YORUM: Ülkemizde açılmasına gerek görmediğimiz müze türüdür kendileri...

Kaynak: ekolay.net

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu acayip haber için çok teşekkür ederiz...Bu müze için bir hafta sonu gezi programı hazırlarsan extra olur kanaatindeyim!