9 Temmuz 2008 Çarşamba

Hamile promosyonu pastaneciyi zor durumda bıraktı


Osmaniye’de, hamile kadınlara bedava ikramda bulunan bir pastane işletmecisi, karnına yastık bağlayanların sayısı artınca, bir kadın personel görevlendirerek, önlem almak zorunda kaldı.


Kentin Alibeyli Mahallesi İstasyon Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl önce faaliyete geçen pastanenin işletmecisi Hamit Gümüş (39), AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıl önce pastanesinin adını, Türk dilini yozlaştırmamak için değiştirdiğini, bu değişimi duyurmak için de kampanya düzenlediğini anımsattı.

Gümüş, 7 yaşından küçük 70 yaşından büyükler ve hamile kadınlara hafta sonlarında bedava ikramda bulunarak başlattığı kampanyası ilgi görünce, kampanyayı hamile kadınlar ve gelin-damatla sürdürdüğünü belirterek, şunları söyledi:

"Hamileler için yaptığımız uygulama, başladığı günden beri suiistimal ediliyor. Karnına yastık bağlayan pastaneye geliyor. Önceleri
suiistimalleri görmezden geldik ancak, dozu kaçınca, daha önce kadın doğum uzmanı yanında görev yapan kadın personelimiz sayesinde, kendisine hamile görüntüsü verenleri artık daha rahat tespit edebiliyoruz.

Karnında yastık olanları sadece gözlemle bile anlayabilen personelimiz, gerektiğinde uygun bir dille izin alarak kadınların karnına da
dokunuyor. Bu bazen esprisi konusu bile oluyor. Müşterilerimiz buna alınganlık göstermiyorlar.


Karnında yastık olduğunu belirlediğimiz bazı müşterlerimiz ise (biz anlayacak mısınız? diye merak edip şaka yaptık) diyorlar. Bu kampanya, pastanemize farklı bir neşe kattı."

YORUM: Pastaneye nasıl bir neşe kattı bu iş anlamadık... Resmen beleşçi stresi için adam güvenlik tutmuş.
Kaynak: milliyet

Hiç yorum yok: