28 Temmuz 2008 Pazartesi

23 yılda 18 çocuk dünyaya getirdi


Hayatın akışını tesadüflere bırakan’ 44 yaşındaki Livia Ionce, 23 yıl içinde 10 kız, 8 erkek çocuk doğurdu. Ionce çiftinin 18’inci çocukları geçen hafta hayata gözlerini açtı.
Kanada'ya bağlı British Columbia’da bir Romanya göçmeni kadın, 18’inci çocuğunu dünyaya getirdi. Baba Alexandru Ionce, 44 yaşındaki eşi Livia’nın, geçen salı günü bir kız çocuğu doğurduğunu, 3.5 kilogram ağırlığındaki bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Ionce çifti, 18’inci çocuklarına Abigail adını verdi. Abigail’in doğumuyla çiftin 10 kız, 8 erkek çocuğu oldu. Çiftin, yaşları 20 ay ile 23 yıl arasında değişen 17 çocukları daha bulunuyor.

Baba Alexandru Ionce, “Kaç çocuk yapacağımızı planlamamıştık. Tanrı’nın hayatımızı yönlendirmesini istedik. Yaşamın Tanrı’dan geldiğine inanıyoruz, bu yüzden yaşamı durdurmadık” dedi. 18’inci çocuklarının kız yerine erkek olmasını, böylece kızlarla erkeklerin sayısının eşitlenmesini umduklarını söyleyen baba, “Yine de hepsi sağlıklı ve mutlu olduğu için şükrediyoruz” diye konuştu. Ionce, daha fazla çocuk yapıp yapmayacaklarını bilmediğini söyledi.

YORUM: Adamı dövmek lazım. O kadını çürütmüş resmen. Kendimi tutamıyorum, eşim paso hamile kalıyor demiyor da Tanrı'nın lütfu diyor.....
Kaynak: milliyet

Hiç yorum yok: