13 Temmuz 2009 Pazartesi

Michael Jackson'ın 'kankası'ndan Madonna atağı


Ereğli İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Halil Posbıyık, Madonna'nın 2010'da ilçede konser vereceğini söyledi.
Paris'te görüştüğü Michael Jackson'un, 2010'da Ereğli'ye konser için geleceğine dair söz verdiğini söyleyerek gündeme gelen Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Halil Posbıyık, şimdi de 2010'da Madonna'nın ilçede konser vereceğini söyledi.
Başkan Posbıyık, 1 hafta önceki Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nde, pop kralı Michael Jackson ile 2008 yılında Paris'te görüştüklerini ve kendisinden 2010'da Ereğli'ye gelmek için söz aldığını ileri sürmüştü. Hadise ve Tarkan'ın sahne aldığı festivalde renkli kişiliği ile dikkat çeken ve Jackson'un kendisine, "Halilciğim" diye hitap ettiğini belirten Başkan Posbıyık, bu sefer de Madonna'nın Ereğli'ye geleceğini iddia etti.
Dün akşam Kemer Mahallesi'nde oturan Selin ve Altan Hasçelik çiftinin nikahını kıyarken mikrofonu eline alan Başkan Posbıyık, festivalin her geçen yıl daha da geniş kitlelere ulaştığını anlatarak, şöyle dedi:
"Mustafa Erdoğan ile görüştük. Anadolu Ateşi'ni burada da oynatmıştık hatırlarsınız. Bana dedi ki: 'Amerika'da 12 turneye gidiyorum. Bir organizasyon şirketiyle anlaştık. Karşılığında para almayacağım. Madonna Türkiye'ye gelecek ve 3 sahne alacak, o şekilde ödeşmiş olacağız. 1 konserini Ereğli'de yapabilir mi?' dedi. Biz de 'memnuniyetle' dedik. Daha bunu basına açıklamadım, açıkladığımda bu da bomba olacak. Ama Kemerliler'e açıklıyorum.


YORUM:
Ne de güzel yakışıyorlar birbirlerine...
Kaynak: Gazeteport/Radikal

Hiç yorum yok: